Da Mathilde skulle konfirmeres ville foreldrene at konfirmasjonsgaven skulle være en opplevelse å huske resten av livet.

Seiltur i konfirmasjonsgave

Da Mathilde skulle konfirmeres visste Erlend og Ingrid med en gang at konfirmasjonsgaven ikke skulle være noe materielt, men en opplevelse å huske som noe spesielt resten av livet. Mathilde fikk en seiltur i konfirmasjonsgave!

Miljøvennlig gave

Vi kunne ikke tenke oss en bedre måte å oppleve norsk natur på enn fra sjøsiden – med seilbåt. Vi kunne heller ikke se for oss vakrere natur enn Nord-Norge, i tillegg til at det er den landsdelen barna kjenner minst fra før. Vi er opptatt av miljøet og det var et viktig aspekt at hele reisen skulle vise at det ER mulig å reise miljøvennlig. Reisen med buss, tog og båt fra Asker til Brønnøysund- og retur fra Træna ble en vakker opplevelse i seg selv og en utrolig flott måte å oppleve landet på, forteller mor Ingrid

«Vi ville gi datteren vår en unik opplevelse av norsk natur»

Konfirmantens mor, Ingrid

Etterlengtet «sakte tid»

På reisen fikk mor og datter masse etterlengtet «sakte tid» og mulighet til å snakke sammen i timesvis.

Vi fikk tid til å prate om masse som det ellers kanskje ikke er tid til i hverdagen. Jeg hadde en tanke på forhånd om at denne turen kanskje kunne knytte mor og datter enda tettere sammen, og det føler jeg definitivt at den gjorde, sier Ingrid med et varmt smil.

En tur full av fine opplevelser

Det var fint å reise på en rolig og sakte måte for å se den flotte naturen i landet. Gøy å seile med noen som har så mye erfaring, og å lære mye om båt. Vi hadde mange fine turer. Noe av det jeg husker spesielt godt var topptur på de syv søstre med vakker utsikt over nydelig blått hav, tur på tvers av øya Vega med gourmetlunsj på den andre siden, stemningsfull kveld med middag i rorbua til Emils bestefar og verdens beste pizza i Sandnessjøen.

Jeg synes det var veldig fint å få en opplevelse i konfirmasjonsgave i stedet for en ting eller penger.

Mathilde, konfirmanten

Jeg synes det var veldig fint å få en opplevelse i konfirmasjonsgave i stedet for en ting eller penger. Det var spennende å seile i alle typer vær, en veldig fin tur som jeg vil huske for alltid. Turen var full av fine opplevelser, og jeg kan absolutt tenke meg å dra på en SeilNorge-tur til når jeg blir eldre. Enten med mamma igjen, eller med en venn», sier Mathilde med et stort smil.

Vi er her for å svare på spørsmål!

Ta gjerne kontakt på +47 412 97 900 hvis du har spørsmål eller ønsker å booke tur.