Vårt mannskap vil entusiastisk dele sine erfaringer, kunnskap og røverhistorier med deg.

Jobbe i SeilNorge?

Med seilbåten som utgangspunkt har vi unik tilgang til verdens råeste natur og vi seiler innom våre favorittsteder og hemmelige plasser. Vårt øverste mål er at våre reisende; våre deltagere, gjester og kunder, reiser hjem med minner for livet.

John portrett

John Macken

Skipper

John er skipper for SeilNorge. Han ble født på en stor øy i Nord Atlanteren, Great Britain (hans egne ord!). John seilte tidligere i Middelhavet, før han og kjæresten flyttet til Tromsø, om bord på seilbåten deres. Når han ikke seiler på havet, så er han å finne dykkende i havet!

Johannes er skipper, samt jobber med booking i SeilNorge.

Johannes Sand Bolstad

Skipper og Guide
johannes@seilnorge.no

Johannes er skipper og jobber i tillegg med salg og booking. Latteren til Johannes er et av hans kjennemerker og smilet sitter løst.

Tina Borge portrett

Tina Borge Kvalsvik

Markedskoordinator Sosiale Medier

Tina er markedsmakrellen i SeilNorge. Hun poster de fineste poster på Facebook og Instagram og får alle i reisemodus! Innimellom oppdatering av sosiale medier er hun ute og rir på bølgene med surfebrettet sitt. Tina er også mannskap på SeilNorge sine turer, og flytter snart inn i sin egen seilbåt!

Emil er SeilNorge gründer og startet selskapet i 2008.

Emil Casper Engebrigtsen

Daglig leder
emil@seilnorge.no

Sjefen sjøl.
SeilNorge-gründeren vokste opp i båt på havet, blant svabergene rundt Tjøme og i det vakre sommerlyset på Helgeland. Emil jobber hardt på kontoret så han kan få flest mulig dager der han trives aller best: På Helgelandskysten med en armada av seilbåter proppfulle av eventyrlystne ekspedisjonsdeltakere! Fra Sjøforsvaret har han tatt med seg gleden av krevende navigering mellom holmer og skjær, og som skipper er han kjent for å gi mannskapet mange utfordringer og mye ansvar. Emils bestefar var 55 sesonger i Lofoten som fisker, Emil jobber med en tangering.

Aron fotoBS DST37717

Aron Halfen

Skipper

Trives best ute, til havs og til fjells.
Aron er vår svenske sjarmør, og er en av SeilNorges grunnleggere og har vært med siden starten i 2008. Han er lidenskapelig opptatt av natur og bærekraft, enda han ser seg nødt til å fly mellom fredsprosesser og klimaforhandlinger på fem kontinenter. Han brenner like mye for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja som han gjør for undertryktes motstandskamp verden over.

Øyvind Torp, skipper i SeilNorge

Øyvind Torp

Skipper

Historieforteller med forkjærlighet for kuling og sjøsprøyt.
Øyvind er en av grunnleggerne av SeilNorge, og trives best når han får utfolde seg fritt i kuling og sjøsprøyt. Ingen kjenner hver eneste krik, krok og taustump om bord på SeilNorges raskeste båt «Palander» så godt som ham. Øyvind har alltid en god historie om de syv hav på lur, og setter god stemning høyere enn alt annet. Til daglig er han opptatt med sin andre lidenskap, nemlig å introdusere barn og unge fra Oslos indre øst for friluftslivets mange gleder.

Anne Maanum portrett

Anne Månum

Markedsskipper
anne@seilnorge.no
+47 412 011 81

Anne er ei aktiv jente som kommer i fra et sted uten en eneste dråpe saltvann i mils omkrets- ei heller seilbåter! Til tross for lite tilgang til havet i Valdres, har Anne jobbet både om bord på båt i flere år- og jobbet med markedsføring av båtrelaterte eventyr. Hun elsker kommunikasjon og digger den aktive og hektiske hverdagen i SeilNorge.

Trygve Wedset Foto Tanner Noller

Trygve A. Wedset

Skipper

Trygve styrer skuta stødig, mens han gir våre gjester trygghet og kunnskap til å sakte, men sikkert ta over roret. Han er en ivrig fjellmann, og løper opp fjellsidene både til fots og med ski på beina.

Emil A portrett

Emil-André Gundersen

Skipper og båtmekk

Emil-André kjøpte sin første seilbåt med konfirmasjonspengene, og med sine elektriske, mekaniske og tekniske ferdigheter kan han fikse omtrent alt som må fikses.

Knut Kalland er kontorsjef i SeilNorge

Knut Kalland

Kontorsjef
knut@seilnorge.no

Knut holder styr på både båter, mannskap, økonomi, pc’er, tekniske dippedupper og det som måtte dukke opp på vår vei.

Vi er her for å svare på spørsmål!

Ta gjerne kontakt på +47 412 97 900 hvis du har spørsmål eller ønsker å booke tur.