SeilNorge er landets ledende arrangør av seilkurs, seilturer og ekspedisjoner.

SeilNorge er landets ledende arrangør av inspirerende seilkurs, seilturer og ekspedisjoner. Vi seiler fra øy til fjell for å se, oppleve og lære. Vi leker oss i vinden, i vannet, på fjorden, i skjærgården og i høyden i fjellene. Vi kombinerer seiling med fjell- og toppturer, kajakkpadling, fiske, mat, festivaler, skikjøring, brevandring og mye mer!

Minner for livet

Vi har valgt å gjøre det vi setter aller høyest til vårt levebrød – det å dra på tur sammen med bra folk i seilbåt. Om bord i SeilNorge er vår største motivasjon å skape minner for livet. Minner formes i det nære og personlige eller i det spektakulære og storslåtte, og du drar hjem fra tur med «skipet lastet med» nye opplevelser og nye venner.

Seilbåten er vårt hjem

Med båt har vi frihet til å reise langt eller kort, oppdage nye steder, treffe nye mennesker og oppleve nye kulturer, eller bare seile. Seiling for oss er ikke bare kunsten å trimme seil og håndtere båten best mulig, men kunsten å leke med mulighetene båtliv og seiling gir til for eksempel toppturer og skikjøring om vinteren, og turer med alt mulig annet moro på sommeren.

Vi vil inspirere, engasjere og utfordre

Våre seilkurs, seilturer og ekspedisjoner har stor bredde. De passer for alle, fra nybegynnere som aldri har vært om bord i en seilbåt før, til sjøvante seilere som vil være med på ekspedisjoner i nye farvann.

Vi ønsker å inspirere våre deltagere til å utfordre seg selv, uansett ferdigheter. Seiling for oss handler også om nettopp dette, å utfordre seg selv og føle mestring. Vi er gode på å skape en trygg og sikker arena for prøving og feiling, utfordring og mestring, enten det er bak roret på båten, i stegjern på en isbre, på ski ned en fjellside eller med et fotokamera i toppen av masten.

Vår historie

Vår historie startet i 2008, da gründer Emil tok med seg sine beste venner på seiltur på Helgelandskysten. De ble raskt enige om at den unike naturen og kulturen var noe de ville la flere få oppleve, med seiling som utgangspunkt; en bærekraftig og aktiv måte å reise mellom destinasjonene på.

Sommerturene til og fra Trænafestivalen ble svært populære, og det ballet på seg med flere turer både sommer og vinter. I dag er selskapet i god vekst med 7 fulltidsansatte, flere egne båter i porteføljen, og et økende antall engasjerte og kunnskapsrike skippere.

Enten du reiste med oss de første sesongene eller snart skal ut på din første tur så er vårt oppdrag det samme; vi gir deg det beste av Nord-Norge og du lærer å seile underveis!

Vår filosofi

I en seilbåt opplever man verden på naturens premisser. Det er grunnen til at vi alltid kommer tilbake til havet og vinden. Vi mennesker, som individ eller gruppe, er nærmest oss selv i møtet med naturen og de grunnleggende fysiske rammene som omgir oss. I SeilNorge ønsker vi at alle som er med oss skal få kjenne på den den sterke følelsen av å være i ett med seg selv og elementene, med verdens vakreste natur rundt seg.

For oss er det viktig å gjøre det vi kan for at vi, samfunnet, tar vare på det vi har igjen av natur og vår filosofi er enkel; forståelse og respekt for natur og dens verdi bygges og opprettholdes med uforglemmelige opplevelser og øyeblikk i naturen. Derfor seiler vi- og derfor inviterer vi deg med på tur.

Vi er her for å svare på spørsmål!

Ta gjerne kontakt på +47 412 97 900 hvis du har spørsmål eller ønsker å booke tur.