Island Foto Tina Borge Kvalsvik

Bilder

Alle våre bilder er tatt av mannskap og gjester

SeilNorge Bilder

På hver eneste seiltur med SeilNorge, så lager vi et nytt fotoalbum som deles med medreisende og med SeilNorge-familien. Vi har tusenvis, ja kanskje en million fine bilder som vi brenner etter å dele med resten av verden. Og det gjør vi hver bidige dag, enten gjennom vår markedsføring og i sosiale medier, vi lager nye filmer eller vi inviterer til bildekvelder. Vi elsker nye bilder og vi elsker å dele bilder, og alle blir selvfølgelig takket og tag’et! Vi sjekker også at det er greit for de som er avbildet på bilde, å havne i bildebanken vår.

Reunion & bildebonanza

Hvert år inviterer vi på Høstfest & Reunion på Salt i Oslo, hvor alle gamle, nye og fremtidige seilere er velkommen. Her viser vi bilder i fra året som har vært, mimrer, juger, skråler og skåler. Følg med, vi sender en flaskepost når arrangementet nærmer seg, og lager et Facebookevent.

Naturen, folka, seilinga, stedene – alt var fantastisk!

Henrik

Bildebank

Ønsker du å samarbeide med SeilNorge? Skal du arrangere en vennetur? Er du et reisebyrå eller en turoperatør? Eller er du en fotograf som ønsker å ta bilder på turer med oss å dele med hele verden?

Da kan du få tilgang til vår bildebank eller være med å bidra til å fylle bildebanken vår med nye, unike bilder! Send en flaskepost til flaskepost@seilnorge.no

Følg oss

Få nye blinkskudd fra våre reiser hver dag på SeilNorge sin Instagramkonto!

Bildecollage fra seilturer i 2023
Bildecollage fra seilturer i 2023

We're here to answer your questions!

Feel free to contact us +47 412 97 900 if you have any questions or want to book a trip.