Kurs i egen båt

Kurs i egen båt – tilrettelagte kurs – familiekurs

Vi kommer ombord i din egen båt, og vi kan lære deg alt du har behov for!

Kontakt oss for avtale om tid!

Havnemanøvrering, seilføring, navigasjon eller bare ut på tur med innleid skipper? Du bestemmer hva du vil bruke tiden på. Du kan også få våre standardkurs i egen båt.

Kurset blir spesielt tilrettelagt for å øke din trygghet i havn og til sjøs. Ofte kan seilturen være fin den, men det ødelegger litt av gleden om man skal stå å grue seg til man skal inn i en travel og ofte full gjestehavn.

Her gjør vi det du ønsker å trene på. I våre norske farvann er det mye longside og båser. Eller ankring, alt fra å finne plass ift vind og vær. Og fortøyning mot land. Du bestemmer!

Vi bruker den tiden du trenger til du føler deg trygg nok på utfordringene som venter deg når du skal kaste loss.

Deltok på begynnerkurs over tre kvelder. Veldig bra kurs som kan anbefales. Hadde lite seile-erfaring fra før, og lærte mye mer enn jeg trodde jeg kom til å gjøre. Med så få deltakere, ble det tid til at alle kunne trene flere ganger på det vi lærte slik at jeg til og med tror jeg kommer til å huske det. Lærerens ro og trygghet var til stor hjelp under de mer nervepirrende øvelsene som bakking inn i bås og å legge til ved brygge. Instruktøren skapte også en god og hyggelig stemning om bord. Anbefales!

Bjørg

Kurs i egen båt

  • Båt-, seil- og havneundervisning etter ditt behov
  • Lengde etter avtale, men min. 5 timer
  • Vi holder kurset fra Aker Brygge, eller din hjemmehavn (reisekostnader tilkommer)
  • Priser etter forespørsel

Vi er her for å svare på spørsmål!

Ta gjerne kontakt på +47 412 97 900 hvis du har spørsmål eller ønsker å booke tur.