Seilkurs Skipperkurs Aseilnorge2020 06646

Seilkurs

Bli med på seilkurs over hele landet

Tenn seiler-gnisten

I Seil Norge har vi lenge hatt god suksess med våre velkjente langhelg-kurs i seiling. Fra Oslofjorden til Nord-Norge har vi arrangert mange vellykkede seilkurs for et stadig voksende publikum og vi har tent seiler-gnisten hos mange! Dette er morsomt og noe vi liker å drive med!

Vi har utvidet kursporteføljen vår med nye og flere spesialiserte kurs, etter forespørsler om rene nybegynnerkurs, videregående kurs og skipperkurs, samt ICC-kurs med sertifisering for de som vil leie båt i varmere strøk.

I 2022 slo vi vår kursvirksomhet sammen med Navenda Seiling, som har vært en rendyrket seilskole som har arrangert seilkurs i Oslofjorden i mange år. Vår kursplattform tar deltagere helt uten erfaring opp til videregående nivå og til å bestå praktisk utsjekk for ICC-sertifikat. Gjennom praktisk trening om bord sammen med våre intuitive nettbaserte kursmoduler har dette vært en stor suksess.

Felles erfaringer og det beste fra begge selskaper gir et bedre kurstilbud!

Langhelgturer og begynnerkurs nord og vest for Sinsenkrysset

På en langhelgtur og begynnerkurs i Bergen, Ålesund, Helgeland, Bodø og Tromsø lærer du mye om seiling, samtidig som du får se og oppleve mye underveis. En skikkelig god blanding av tur og læring. 

På våre begynnerkurs har vi fokus på å ha det gøy!

Seilkurs i Oslo – mange kurs på alle nivå

På våre Oslo-seilkurs stiller vi med egnet båt og flinke og erfarne instruktører, og du kan velge mellom flere nivåer på kursene. Vi har kurs både i ukedagene og helger, og vi kan skreddersy kurs for deg og din båt!

Våre seilkurs i Oslo-området

  • Nybegynnerkurs
  • ICC kurs, sertifikatkurs
  • ICC nettkurs, for deg som vil studere hjemme
  • ICC praktisk prøve, utsjekk for deg som kun skal ta eksamen
  • Videregående kurs med dag- og nattseilas (vår bestselger!)
  • Havnekurs; bli trygg i havn
  • Kurs i egen båt
  • Nettkurs, online seilkurs for alle!

Utforsk våre turer

Vi er her for å svare på spørsmål!

Ta gjerne kontakt på +47 412 97 900 hvis du har spørsmål eller ønsker å booke tur.