Vårt mannskap er alle seilentusiaster som elsker elementene på tur og vil lære deg mest mulig om seiling og områdene vi besøker, og vil dele sine erfaringer, kunnskap og røverhistorier med deg.

Jobbe i SeilNorge?

Med seilbåten som utgangspunkt har vi unik tilgang til verdens råeste natur og vi seiler innom våre favorittsteder og hemmelige plasser. Vårt øverste mål er at våre reisende; våre deltagere, gjester og kunder, reiser hjem med minner for livet.

Møt oss!

Møt oss!

8 crew found

John portrett

John Macken

Skipper

John er skipper for SeilNorge. Han ble født på en stor øy i Nord Atlanteren, Great Britain (hans egne ord!). John seilte tidligere i Middelhavet, før han og kjæresten flyttet til Tromsø, om bord på seilbåten deres. Når han ikke seiler på havet, så er han å finne dykkende i havet!

Johannes er skipper, samt jobber med booking i SeilNorge.

Johannes Sand Bolstad

Skipper og Guide
johannes@seilnorge.no

Johannes er skipper og jobber i tillegg med salg og booking. Latteren til Johannes er et av hans kjennemerker og smilet sitter løst.

Aron fotoBS DST37717

Aron Halfen

Skipper

Trives best ute, til havs og til fjells.
Aron er vår svenske sjarmør, og er en av SeilNorges grunnleggere og har vært med siden starten i 2008. Han er lidenskapelig opptatt av natur og bærekraft, enda han ser seg nødt til å fly mellom fredsprosesser og klimaforhandlinger på fem kontinenter. Han brenner like mye for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja som han gjør for undertryktes motstandskamp verden over.

Øyvind Torp, skipper i SeilNorge

Øyvind Torp

Skipper

Historieforteller med forkjærlighet for kuling og sjøsprøyt.
Øyvind er en av grunnleggerne av SeilNorge, og trives best når han får utfolde seg fritt i kuling og sjøsprøyt. Ingen kjenner hver eneste krik, krok og taustump om bord på SeilNorges raskeste båt «Palander» så godt som ham. Øyvind har alltid en god historie om de syv hav på lur, og setter god stemning høyere enn alt annet. Til daglig er han opptatt med sin andre lidenskap, nemlig å introdusere barn og unge fra Oslos indre øst for friluftslivets mange gleder.

Trygve Wedset Foto Tanner Noller

Trygve A. Wedset

Skipper

Trygve styrer skuta stødig, mens han gir våre gjester trygghet og kunnskap til å sakte, men sikkert ta over roret. Han er en ivrig fjellmann, og løper opp fjellsidene både til fots og med ski på beina.

Emil A portrett

Emil-André Gundersen

Skipper og båtmekk

Emil-André kjøpte sin første seilbåt med konfirmasjonspengene, og med sine elektriske, mekaniske og tekniske ferdigheter kan han fikse omtrent alt som må fikses.

Karl Ruben er vår vedlikeholds- og altmuligmann og skipper.

Karl Ruben Gaasø

Altmuligmann og Skipper

Karl Ruben er vår vedlikeholds- og altmuligmann. Han er ansvarlig for å holde SeilNorge sine seilbåter ship shape, og så er han selvfølgelig også med som skipper på seilturene våre.

Karl er en rolig rype. Så rolig at du nesten skulle tro han ikke fikk med seg når der suser rundt øra, men det gjør han altså! Han har full kontroll på alle båtene våre, reparasjoner og to-do-lister. Og som skipper er han en stødig type som også får den med vannskrekk til å slappe av.

IMG 4444

Tom Richard Rasmussen

Tom Richard har vært aktiv på sjøen hele livet og har livslang erfaring med båtliv i både motor- og seilbåt. Han er en aktiv seiler året rundt og trives aller best når motor skrus av og seil er satt. Tom Richard arbeider som profesjonell instruktør for ulike båt-/ seilkurs og sertifikater, og ivrer når båten fylles av forventningsfulle gjester og deltakere. Han er en inkluderende skipper og gledes av å dele sin kunnskap. Tom Richard er en erfaren, stødig og trygg skipper som ser alle, og opptrer rolig og myndig om bord. Han har hatt egne båter over 45 fot i mange år, blant annet til kurs og chartervirksomhet, og de siste årene har han hatt en Bavaria 50 Cruiser som benyttes på Østlandet og er samme båtype vi bruker på SeilNorge-turer.

Motto: Den som har begge bena på jorda, står stille!

Vi er her for å svare på spørsmål!

Ta gjerne kontakt på +47 412 97 900 hvis du har spørsmål eller ønsker å booke tur.