Vårt mannskap er alle seilentusiaster som elsker elementene på tur og vil lære deg mest mulig om seiling og områdene vi besøker, og vil dele sine erfaringer, kunnskap og røverhistorier med deg.

Jobbe i SeilNorge?

Med seilbåten som utgangspunkt har vi unik tilgang til verdens råeste natur og vi seiler innom våre favorittsteder og hemmelige plasser. Vårt øverste mål er at våre reisende; våre deltagere, gjester og kunder, reiser hjem med minner for livet.

Møt oss!

Møt oss!

2 crew found

Tina Borge portrett

Tina Borge Kvalsvik

Markedskoordinator Sosiale Medier

Tina er markedsmakrellen i SeilNorge. Hun poster de fineste poster på Facebook og Instagram og får alle i reisemodus! Innimellom oppdatering av sosiale medier er hun ute og rir på bølgene med surfebrettet sitt. Tina er også mannskap på SeilNorge sine turer, og flytter snart inn i sin egen seilbåt!

IMG 3611

Giselle Fransen

Det som begynte som et kort ryggsekkeeventyr til Norge og en pause fra å studere til veterinær, ble til å bli i Norge og gjenoppdage lidenskapen for seiling! Jeg bistår på båtene hvor og når det trengs. Jeg liker turene for å skape uforglemmelige felles minner, utforske sammen, bli kjent med og lære av hverandre.

Vi er her for å svare på spørsmål!

Ta gjerne kontakt på +47 412 97 900 hvis du har spørsmål eller ønsker å booke tur.