Vårt mannskap er alle seilentusiaster som elsker elementene på tur og vil lære deg mest mulig om seiling og områdene vi besøker, og vil dele sine erfaringer, kunnskap og røverhistorier med deg.

Jobbe i SeilNorge?

Med seilbåten som utgangspunkt har vi unik tilgang til verdens råeste natur og vi seiler innom våre favorittsteder og hemmelige plasser. Vårt øverste mål er at våre reisende; våre deltagere, gjester og kunder, reiser hjem med minner for livet.

Møt oss!

Møt oss!

4 crew found

Emil er SeilNorge gründer og startet selskapet i 2008.

Emil Casper Engebrigtsen

Daglig leder
emil@seilnorge.no

Sjefen sjøl.
SeilNorge-gründeren vokste opp i båt på havet, blant svabergene rundt Tjøme og i det vakre sommerlyset på Helgeland. Emil jobber hardt på kontoret så han kan få flest mulig dager der han trives aller best: På Helgelandskysten med en armada av seilbåter proppfulle av eventyrlystne ekspedisjonsdeltakere! Fra Sjøforsvaret har han tatt med seg gleden av krevende navigering mellom holmer og skjær, og som skipper er han kjent for å gi mannskapet mange utfordringer og mye ansvar. Emils bestefar var 55 sesonger i Lofoten som fisker, Emil jobber med en tangering.

Anne Maanum portrett

Anne Månum

Markedsskipper
anne@seilnorge.no
+47 412 011 81

Anne er ei aktiv jente som kommer i fra et sted uten en eneste dråpe saltvann i mils omkrets- ei heller seilbåter! Til tross for lite tilgang til havet i Valdres, har Anne jobbet både om bord på båt i flere år- og jobbet med markedsføring av båtrelaterte eventyr. Hun elsker kommunikasjon og digger den aktive og hektiske hverdagen i SeilNorge.

Knut Kalland er kontorsjef i SeilNorge

Knut Kalland

Kontorsjef
knut@seilnorge.no

Knut holder styr på både båter, mannskap, økonomi, pc’er, tekniske dippedupper og det som måtte dukke opp på vår vei.

anette portrett

Anette Hommen

Økonomi og regnskap
anette@seilnorge.no

Anette Hommen er et av de nyeste crewmedlemmene i SeilNorge-familien og jobber med tall og regnskap.

Når ikke Anette sitter dypt ned i exelarkene sine, bor hun i campingvogna si på Stadt og fordyper seg i surfebølgene.

Vi er her for å svare på spørsmål!

Ta gjerne kontakt på +47 412 97 900 hvis du har spørsmål eller ønsker å booke tur.